ناکی سیب زمینی با اسفناج و جوز هندی مزه دار و به همراه سس گوجه فرنگی و ریحان سرو می‌شود.

مواد لازم
.....


سیب زمینی ۴۵۰ گرم
اسفناج ۷۵ گرم
کره ۲۵ گرم
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
آرد ساده ۱۵۰ گرم
سیر له شده ۱ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۲۲۵ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد
سرکه ۶ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

سیب زمینی‌ها را با پوست در یک قابلمه آب جوش و نمک به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. سپس آن‌ها را آبکش کرده و داخل یک کاسه بریزید.
اسفناج‌ها را در یک قابلمه حدود ۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی پهن کنید تا آب آن‌ها کشیده شود. پس از خنک شدن آن‌ها را ریز خرد کرده و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید.
کره، تخم مرغ و نیمی از آرد را به مخلوط سیب زمینی و اسفناج افزوده و خوب مخلوط کنید. پس از آن بقیه آرد را به آرامی افزوده و خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و صاف شود.
دست خود را به آرد آغشته کنید و خمیر را به صورت یک طناب نازک لوله کنید و آن را به اندازه ۲ سانتیمتر ببرید. سپس وسط هر قطعه خمیر را با فشار انگشت، گود کنید و دور تا دور خمیر‌ها را گرد کنید. روی آن‌ها را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
برای تهیه سس غذا، روغن را در یک تابه گرم کنید و موسیر را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی، ریحان، گوجه فرنگی خرد شده، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید. پس از اینکه سس به جوش آمد، آن را به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشانید.
خمیر‌های ناکی را داخل یک قابلمه آب جوش با کمی نمک بریزید و ۳-۲ دقیقه خوب بپزید تا خمیر‌ها روی سطح قابلمه بالا بیایند. سپس آن‌ها را از آب درآورید، خوب آبکش کنید و به ظرف پذیرایی منتقل کنید.
روی ناکی‌ها را با سس گوجه فرنگی تزیین کرده و میل نمایید.
منبع: مجله ستاره

نوشته شده در تاریخ شنبه 12 آبان 1397    | توسط: mehdi shoosh    | طبقه بندی: کدبانو،     | نظرات()