آشپزی با شف ترکیه ای 


رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت.
 
.....


 
او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشان خود در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه: دو غذای خوشمزه از این سر آشپز معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
 
پلوی بلغور گندم و اسفناج

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • بلغور گندم: 2 پیمانه
  • برگ اسفناج (ریز خرد شده): 250 گرم
  • پیازچه (ریز خرد شده): 8 عدد
  • آب: 4 پیمانه
  • روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری

 آشپزی با شف ترکیه ای 
 
طرز تهیه:

1. بلغور گندم از قبل در آب خیس خورده را در چهار پیمانه آب بپزید تا نرم شود.
 
2. سپس پیازچه و برگ اسفناج ریز خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید و اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود.
 
3. سپس روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از گذشت 10 دقیقه پلو را سرو کنید.



کباب لوله ای

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • نان خشک پودر شده: 4 قاشق سوپ خوری
  • روغن: 2 قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرخ کردن
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • آب: 110 میلی لیتر

 آشپزی با شف ترکیه ای 
  
طرز تهیه:

1. گوشت چرخ کرده، نان خشک پودر شده، 2 قاشق سوپ خوری روغن، پیاز رنده شده، جوش شیرین، آب لیمو ترش و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.
 
2. آب را به تدریج هنگام ورز دادن مواد اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را حدود یک شبانه روز در یخچال قرار دهید و پس از خارج کردن از یخچال دوباره حدود یک الی دو دقیقه ورز دهید.

3. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید و لوله ای شکل دهید. آنها را حدود 3 ساعت در یخچال استراحت دهید و پس در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شوند.
ماهنامه سفره ایرانی

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 18 بهمن 1396    | توسط: mehdi shoosh    | طبقه بندی: کدبانو،     | نظرات()