ماءالشعیر را داخل یك كاسه استیل می‌ریزیم و سپس نمك و فلفل و جوش شیرین و سپس بیكینگ پودر را به آن اضافه می‌كنیم و با هم مخلوط می‌كنیم.


در این مطلب به نقل از برترین‌ها به شما طرز تهیه خمیر مخصوص سوخاری کردن  مرغ یا میگو را آموزش می‌دهیم.
 
با این خمیر مرغ و میگو را ترد و سوخاری کنید 
 
مواد لازم:
.....


ماءالشعیر ساده ۱ شیشه
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
بیكینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران آب كرده (برای خوش رنگ شدن به میزان لازم)
آرد گندم به میزان لازم

طرز تهیه
ماءالشعیر را داخل یك كاسه استیل می‌ریزیم و سپس نمك و فلفل و جوش شیرین و سپس بیكینگ پودر را به آن اضافه می‌كنیم و با هم مخلوط می‌كنیم.

سپس آرد گندم الك شده را به آرامی اضافه كرده و هم می‌زنیم و آنقدر هم می زنیم كه غلظت خمیر همانند ماست هم خورده شود در صورت دلخواه می‌توانید کمی زعفران برای خوش رنگی و طعم بهتر به آن اضافه کنید. بعد از اینكه خمیر آماده شد روی خمیر را می‌كشیم و در محیط گَرم °۳۷ سانتی گراد در دمای معمولی آشپزخانه می‌گذاریم تا خمیر استراحت كند پس از اینكه خمیر آماده شد می‌توانیم تکه‌های مرغ یا میگو و یا سبزیجات رو داخل مایع فرو کرده و در روغن داغ سرخ کنیم.
سرویس سبک زندگی فردا

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 16 دی 1395    | توسط: mehdi shoosh    | طبقه بندی: کدبانو،     | نظرات()