Image result for ‫کوکوی بادمجان کبابی‬‎

❇️ مواد لازم:







بادمجان‌ها را كباب كرده، پوست آن‌ها را جدا می‌كنیم و با آب سرد می‌شوییم. این بادمجان‌ها را در آبكش ریخته و برای این‌كه تلخی آن گرفته شود، روی بادمجان‌ها كمی نمك می‌ریزیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت بماند.ـ بعد از گذشت این مدت بادمجان‌ها را آبكشی كرده و با گوشت‌كوب یا مخلوط‌كن پوره می‌كنیم و آن‌ها را كنار می‌گذاریم. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با نمك، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط می‌كنیم، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، زعفران دم كرده و آرد سیب‌زمینی را با تخم‌مرغ و بادمجان پوره شده خوب هم می‌زنیم.در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را می‌بندیم. وقتی یك طرف كوكو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ می‌كنیم.


❇️ نکات:

برای كباب كردن بادمجان، با چاقو روی پوست تمام بادمجان‌ها شكاف ایجاد كنید تا هنگام كباب شدن نتركد.
بادمجان‌ حاوی پتاسیم و ویتامین ث است كه به غیر از این دو ماده‌ی مغذی، ارزش غذایی خاصی ندارد.
بادمجان همچنین حاوی اثرات ضد باكتری و دیورتیك (مْدِر) می‌باشد. در عین حال كه حاوی فلاوونوئید (آنتی اكسیدان مبارز با سرطان) است.
بادمجان برای افرادی كه مبتلا به قولنج و آرتریت استخوانی هستند توصیه نمی‌شود.
به یاد داشته باشید كه از مصرف روغن زیاد در این غذا پرهیز نمایید.



نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 9 دی 1395    | توسط: mehdi shoosh    | طبقه بندی: کدبانو،     | نظرات()