میگو یكی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو غذاهای پر مصرف به خصوص در قسمت های جنوبی است.
 میگو یكی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو غذاهای پر مصرف به خصوص در قسمت های جنوبی است.
 طرز تهیه پاک کردن و طبخ میگو 
مواد لازم: 
......



 
  • میگو   به میزان لازم
 
طرز تهیه پاک کردن و طبخ میگو 
 
پاك كردن میگو:
 
بیشتر افراد ترجیح میدن میگو رو به صورت پاك شده خریداری كنن چون ظاهر قبل از پاك شدن میگو ممكنه باعث بشه در كل از صرافت خوردنش بیفتن!به هر حال اگر از جمله افرادی هستید كه ترجیح میدین میگو رو پاك كنید مراحل زیر رو كامل اجرا كنید:

1)اول پوست روی میگو رو كامل بردارید طوری كه تنها سر و دم میگو باقی بمونه برای راحتی میتونید از چاقو كمك بگیرید اما بدون چاقو هم پوست میگو راحت جدا میشه.بعد از پاك كردن كامل پوست سر و دم میگو رو با چاقو ببرید كه حالت فیله مانند پیدا كنه البته برخی افراد دم میگو رو جدا نمیكنن كه كاملا سلیقه ای هست.
 
طرز تهیه پاک کردن و طبخ میگو 
 
2)میگو رو در دست بگیرید طوری كه قوس كمر به سمت شما باشه و بعد با چاقو انحنای اون رو برش بدید طوری كه خیلی عمیق نباشه چون میگو بسیار لطیف هست و ممكنه له بشه!
 
طرز تهیه پاک کردن و طبخ میگو

3)بعد از برش دادن كمر میگو كمی با دست اون رو باز كنید تا رگ یا به قول برخی ها روده میگو قابل مشاهده باشه.در عكس زیر كاملا میتونید رگ سیاه رو مشاهده كنید!
 
طرز تهیه پاک کردن و طبخ میگو

4)به كمك چاقو رگ رو كاملا خارج كنید و حواستون باشه كه این رگ تا انتهای كمر وجود داره و در ضمن بسیار نرمه پس با دقت خارجش كنید كه كاملا در بیاد و داخل بدن میگو باقی نمونه!
 
طرز تهیه پاک کردن و طبخ میگو 
 
بعد از پاك كردن میگو اون رو كاملا بشورید و داخل آبكش قرار بدید تا خوب خشك بشه!برای طبخ میگو روش های بسیار وجود داره ولی به صورت كلی میگو به 2روش تهیه میشه یا آبپز میشه و بعد سرخ میشه و یا داخل سس مخصوص غلتانده میشه و بعد سرخ میشه!
 
طرز تهیه پاک کردن و طبخ میگو 
 
برای اینكه میگوی شما خوشمزه بشه بهتره اون رو داخل مقداری آب ،آبلیمو،پیاز،سیر و برگ بو كه در حال جوش هستند بریزید و بعد از چند ثانیه خارجش كنید!نكته بسیار مهمی كه در طبخ میگو وجود داره زمان آبپز شدن هست!میگو بر خلاف ظاهر نرمی كه داره وقتی آبپز میشه بسیار سفت میشه!پس حتما توجه كنید كه تنها چند جوش برای گرفتن بوی بد میگو كافیه و وقتی رنگ اون كمی تغییر كرد و چند جوش زد اون رو آبكش كنید و با سس دلخواهتون بپزید یا به صورت معمولی داخل آرد سوخاری یا آرد معمولی بغلتونید و سرخ كنید.
 
پخت میگو تقریبا شبیه ماهی هست و شما میتونید به شیوه دلخواه خودتون اون رو طبخ كنید و فقط قبلش باید با جوشاندن بوی بدش رو از بین ببرید!
 
میگو معمولا به شكل پفكی هم پخته میشه به غیر از روش های موجود در كتب آشپزی شما میتونید میگو رو به شیوه سنتی ایرانی با كمی آرد و زعفران مخلوط كرده و در روغن داغ و فراوان سرخ كنید و با برنج،نان یا سبزی پلو سرو كنید!
وب‌سایت سوران

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 4 آذر 1395    | توسط: mehdi shoosh    | طبقه بندی: کدبانو،     | نظرات()